Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/zesttraining.nl/httpdocs/wp-content/themes/Vela/admin/redux-framework/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358 Executive coaching | Zest

Executive coaching

  • Executive coaching

Executive coaching

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you have to keep moving”

– Rosalynn Carter

Hoe hoger in de organisatie hoe moeilijker het is om eerlijk feedback te ontvangen. Ook de meest krachtige leider kent zijn onzekerheden en voelt behoefte zich te blijven ontwikkelen. Dan is het goed om een sparringpartner te hebben die uitdaagt en meekijkt. Die er mede voor waakt dat je de juiste balans houdt in je werk. Tussen werk en privé, tussen ambitie en andere waarden in het leven.

Als trainer confronteer ik, en stel vragen, zonder oordeel over de inhoud van de beslissingen. Ik fungeer als klankbord, en daag uit om vanuit verschillend perspectief naar je vraag te kijken. De zeven eigenschappen zijn leidraad bij zelfonderzoek. Zij geven inzicht in sturende leiderschapsprincipes. Uiteindelijk doel is om de juiste beslissingen te kunnen nemen, goed voor jouzelf en de organisatie.

Data I in overleg