Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/zesttraining.nl/httpdocs/wp-content/themes/Vela/admin/redux-framework/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358 Talent Development I Happy at work | Zest

Talent Development I Happy at work

  • Talent Development I Happy at work

Talent Development I Happy at work

“It is not who you are that is holding you back, it is who you think you are not”

– Denis Waitley

Talentdevelopment

Iedereen heeft bijzondere talenten. Alleen herkennen we die zelf vaak niet.  Als we geluk hebben ligt de keuze van onze opleiding en werk in het verlengde van onze talenten. Vaker komen we terecht op een plek waar onze talenten onvoldoende worden aangesproken en gezien.

Het is aan jezelf om je  talent te benutten. Om nog beter te worden in wat je van nature in huis hebt. En geen energie te steken in wat je niet kunt.  Aan de hand van opdrachten en reflectie help ik jou je talenten te ontdekken, en om die vervolgens in te zetten binnen jouw werk in de organisatie. Dit doen we in workshops en trainingen.

 

HAPPY AT WORK I Opstellingendagen (workshop halve dag)

In de workshop onderzoek je met behulp van een opstelling of JIJ op de juiste plek zit, of je de energie geeft aan de juiste dingen en welke beweging er nodig is om weer te genieten en groeien in je werk, in je huidige functie of een andere functie. De workshops zijn ook los van coaching te volgen.

Workshops I  halve dag  I Kosten workshop € 350,00 voor vraaginbrenger I locatie Maastricht

  • Happy at Work I Opstellingendag I data 2019 volgen

Voor meer info klik hieronder en stuur een mail!

 Meer informatie