Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/zesttraining.nl/httpdocs/wp-content/themes/Vela/admin/redux-framework/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358 Training I Overtuigend presenteren | Zest

Training I Overtuigend presenteren

  • Training I Overtuigend presenteren

Training I Overtuigend presenteren

“You’re never fully dressed without a smile”

– Annie, the musical

Presenteren is story telling. En een verhaal is interessant om naar te luisteren als het verhaal je persoonlijk raakt. De kunst is om jouw zakelijke presentatie persoonlijk te maken en zo mensen te boeien. Daar besteden we aandacht aan bij de vorm en inhoud van je presentatie.

Werken aan je persoonlijke uitstraling begint van binnen. Weten wie je bent, waarin jij gelooft en wat jij belangrijk vindt. Door kleding, houding en stemintonatie kun je dit beeld versterken of juist ontkrachten.

In deze training leer je hoe je een verhaal opbouwt, hoe om te gaan met stress en zenuwen, en hoe je het beste kunt staan en bewegen. Het is de basis voor ieder die af en toe presentaties moet houden in werkoverleg, bij de klant of voor een grotere groep.

Maximaal 6 personen I 2 dagen I Kosten € 750,00 I Locatie Maastricht I inclusief boek Professioneel Presenteren

Data 2019

  • Donderdag 5 september (dag 1) en donderdag 26 september (dag2)

Inschrijven