Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/zesttraining.nl/httpdocs/wp-content/themes/Vela/admin/redux-framework/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358 Training I Persoonlijke kracht | Zest

Training I Persoonlijke kracht

  • Training I Persoonlijke kracht

Training I Persoonlijke kracht

“Life is not about finding yourself, but about creating yourself”

– George Bernhard Shaw

Er zijn van die momenten dat je voelt dat de dingen niet gaan zoals jij zou willen. Je komt moe thuis met een vol hoofd en een leeg lijf. Keuzes maken is moeilijk, en je komt niet toe aan wat echt belangrijk is:  je bent ouder, maar hebt geen tijd om met je kinderen te spelen, je bent leidinggevende maar hebt geen tijd om met je medewerkers te praten, je bent vriend maar je belt nooit op.

Dan is het goed om stil te staan bij de volgende vragen. Hoe is jouw aandacht tussen je verschillende rollen verdeeld?  Wat geeft energie, wat kost energie?. Hoe stel jij prioriteiten? Ben je assertief genoeg om aan te geven wat jij wilt? En kun je dit zo vertellen dat de ander het ook hoort?

Als jij deze vragen herkent, dan is deze training iets voor jou. Je gaat actief aan de slag met deze onderwerpen en leert kiezen voor jezelf. Je voelt je zelfbewuster en krachtiger in het leven staan en je straalt dit ook uit naar anderen!

Maximaal 6 deelnemers I 3 dagen I Kosten € 1250,00 I Locatie Maastricht I inclusief boek Time-management, Stephen Covey.

Data 2019 volgen

Inschrijven