Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/zesttraining.nl/httpdocs/wp-content/themes/Vela/admin/redux-framework/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358 Training I Persoonlijk Leiderschap | Zest

Training I Persoonlijk Leiderschap

  • Training I Persoonlijk Leiderschap

Training I Persoonlijk Leiderschap

“The journey of discovery consists not in seeking new lands, but in seeing with new eyes”

– M. Proust

Persoonlijk leiderschap betekent je leven voluit leven, eruit halen wat erin zit, je talenten gebruiken en doen waar je hart ligt.

In realiteit zijn er een aantal momenten in ons leven waarop het niet meer allemaal vanzelfsprekend is, omdat je je baan verliest, of je jezelf afvraagt, is dit de juiste koers. Misschien is dat jouw kantelpunt: het moment in je leven dat het tijd is voor verandering en opnieuw keuzes maken.

De vraag is wat doe je ermee? Wij nodigen je uit om ervan afstand naar te kijken en weloverwogen stappen te zetten. Om te oogsten wat het leven je tot nog toe gebracht heeft en stil te staan bij jouw dromen en ambities en wat jou ervan afhoudt. Dit doen we op een prachtige plek in Zuid Limburg. Individuele momenten worden afgewisseld met coaching in de groep. Jouw persoonlijke vraag is leidend. Je krijgt een intakegesprek en een afsluitend coachingsgesprek.

Maximaal 6 deelnemers I 3 dagen en 1 dag I Kosten € 1950,00 (incl. arrangement van overnachting en maaltijden).

 

Data 2019 volgen

Inschrijven